Lars W live i Ransäter

 

Det var en upplevelse som jag gärna gör om! :-D

Direkt från soliga Värmland

Blogga från mobilen, det var något nytt! Men det kan väl funka! Jag ska fatta mig kort så kommer en utförligare version när jag kommer hem. Under tiden som vi varit här har jag gjort allt möjligt. Jag har badat nästan varje dag! solat, följt familjen på utflykter till bland annat Borgvik och så Trollhättan där vi hälsade på några vänner. Vi har såklart varit på Bergvik också! Sen har jag även hunnit med konsert igår kväll med mamma, pappa och lillebror. Vi var i Ransäter och såg Lars W! Solen kallar! Ciao!

So long suckers!

Klockan är 07.00 en söndagmorgon och nu bär det av mot Värmland!
See you when I get back! (Ingen vet dock när det blir!)

Telefon, Kamera & Värmland

Japp jag glömde ju säga det.

Jag har fått en ny MOBILTELEFON och så har jag köpte en ny KAMERA!!!
Galet, jag vet!! Men jag är på topp!!

Nu får jag chans att använda dem också! På Söndag åker nämligen vi ner till farmor i Värmland! Kanon! Ni ska få se en massa fina bilder därifrån!

Nu ska jag fortsätta fixa telefon och kamera!

En vecka efter..

Japp förra helgen var det jobb och sommardroskan. Efter sommardroskan följde vi med några hem och cyklade från Mariehem (där dom bodde) kl. 05.30 på lördagmorgonen! Vid 06.30 gick jag och la mig i min säng! Sen vid 09.15 kom pappa och väckte mig. Mitt alarm hade inte ringt då och kl. 10.00 skulle vi åkte till brors konfirmation!! Gaaaalet! Så lite trött var jag nog hela dagen, men när jag jobbade kändes det inte så mycket.. Som jag skrev i förra inlägget så drack jag kaffe och cola!

Men men.. konfirmation gick kanon och på söndagen följde jag inte med utan sov ut till kl. 14 ungefär!
Sen blev det måndag och fysträning. Där fick jag blåsor som min tränare tyckte jag kunde skära bort. Så jag klippte bort dom och på tisdag morgon vaknade jag kl sju och trodde jag skulle dö av smärta!!!! Det är inte så smart att ta bort en blåsa! Speciellt inte när den inte har torkat!! IDIOT! Och han ska veta vad han pratar om.. Icket!
Hur som haver.. i onsdagsblev det vårdcentralen eftersom jag typ haltade fram, men det skulle inte vara någon större fara (ingen blodförgiftning) så jag fick något specialplåster på såren och sen åkte jag hem. Sen vid fem åkte jag med V och hennes mamma ut till deras stuga och spenaderad två dagar där med hennes familj! Härligt värre! Hennes bror hade köpte Nintendo Wii så vi spelade det ganska mycket.. Jag åkte hem idag medan hon är kvar där ute.

Såren har läkt mycket bra och allt känns helt okej..

Kaffe&Cola

Okej, egentligen kan jag städa lite, men jag kände att jag hade lite tid att skriva.
Jag har faktiskt varit riktigt duktig idag. Jag städade alla phazerbollar och var precis klar när vårat inbokade lazergäng kom! Heja mig!

Och på grund av nattens bravader så har jag levt på svart kaffe och coca-cola! Man måste ju hålla sig vaken! Fast jag skulle nog inte somna här iaf. Det går inte.. det finns alltid något att göra.. Som nu.. nu ska jag vara lite duktig och städa undan lite.. 1 och ½ timme tills vi stänger.. så ca 2timmar tills jag får åka hem. Så nu ska jag ta mig i kragen och göra det bästa under den tiden.

sjuk natt.. men rolig

Ja, natten var sjuk! Frågan är ju hur mycket sömn man fick egentligen?!
Jag återkommer mer med detaljer sen, för just nu kallar jobbet!

snart så..

Klockan är typ 22,30 och det är en och en halv timme tills vi stänger och jag kan cykla till Droskan!
Känns faktiskt ganska bra! Fast sen imorn blir det upp tidigt för min bror konfirmerar sig och sen är det jobb imorn kväll också! Men men.. sånt får man ta! Nu ska jag jobba vidare...

sommar & sol... & coopertest?!

Gårdagen bjöd på sommar och sol i högsta grad! Efter att ha vaknat hos Frohms och blivit hemskjutsad så gjorde jag mig i ordning och sedan cyklade jag och E till Nydala för att möta Habibi! Där fikade vi lite och solade lite och fick besök av två glada flickor till, innan jag var tvungen att lämna dem för att cykla hem och göra mig i ordning för träning. Trodde jag! Jag hade missuppfattat M och trodde bara vi skulle jogga runt, men icket. Så fel man kan ha. Nej, det var test inför coppertestet på torsdag! Japp. Det var coppertest. Mycket roligt!... Så vi skulle springa 7½ varv runt gammlia fotbollsplanen medan UIK tränade förfullt!

Men jag tog mig runt iaf och jag gick inget!! Heja mig! Sen ville min syster dra med mig ut på en halvmilsrunda och det var nästan att vi fot ut och sprang, men i sista stund så åkte vi ner till kusinerna och lånade några singstar och syster skulle göra ett ärende. Så det blev ingen mer motionsrunda igår. Dock var deras singstarspel väldigt repiga och typ hackade så det var väl inte så kul...

Idag har det bara varit lugnt.. vaknade och höll på att svättas sönder i min säng, men nu är solen borta och har ersatts med moln. Ikväll ska jag jobba från 18 till typ 00-00,30 och sen ska jag på Sommardroskan där mina vänner väntar, så det kommer bli snabba ryck.

Nu ska jag slita mig från datorn och låta min lillebror spela lite. Hej så länge!

jobbet

Japp, för tillfället är jag på jobbet. Det belev jobb idag också och sen även fredag, lördag och kanske söndag dag.
Fick just ett besök av Vs klasskompis. Han är ju snygg nanting! Så därför nämner vi inga namn ifall (trots att chansen är typ en på 10 miljoner) att han läser min blogg! Så vi ser om jag lyckats få ner V hit på jobbet. Jag slutar troligtvis vid 21, så det kanske blir en härlig promenad hem till henne på Ersboda.

Nu ska jag nog återgå till jobbet. Hasta la vista!

regn & rusk

Vädret är ju inte det bästa. Varför kan det inte vara sol nu när man är ledig?! Nej, då ska det tydligen vara regn och rusk.
Jag har inte gjort något av riktigt värde idag. Tagit sovmorgon, ätit, suttit vid datorn och tvn som vanligt! Dessutom har jag iofs läst ur min senaste bok En riktig ängel av Kathleen O'Brien. Den är riktigt bra än så länge, så jag har höga förväntningar på slutet!!

Nu ska jag spana efter lite fler böcker att köpa och läsa innan jag åker till jobbet. Japp, jobb ikväll också, för att få lite mer kött på benen.

Simma lugnt!

Röd som blod

Idag var jag med min grannie! Det var ett tag sen så det var skönt att hitta på något.
Dock var dagen redan inplanerad men det gjorde mig verkligen ingenting.

Det började med en tripp till sjukan där E skulle lämna lite blod, sådär 4,5dl!! Hon har fått mig att fundera på det också. Papi var nämligen han också intresserade och även peppade av min syster som ger blod så ska jag nog börja ge jag med. Man kan ju faktiskt rädda liv! Jag ska få med papi också!
Sedan hämtade hennea mamma och och det blidde staden där vi spanade lite på Indiska och Tindra men sen bestämde vi oss för att gå på kafé. E hade hört om ett kafé i det gamla fängelset så vi spatserade till Öst på Stan och Göteborg, som kaféet heter (precis efter Droskan och Vägverket). Där ville hennes mamma bjuda så det fick hon. Jag valde tillslut glass med varm hjortronsylt och vit choklad för 48kr. Men det var då ingen liten glass!! Galet!! Hur mycket som helst, ju!! När vi var mätta och belåtna så promenerade vi förbi Öppen Gemenskap och kollade lite i deras secondhand butik där det sålde cyklar och idrottsutrustning. Efter en snabb sväng förvi Es moster så begav vi oss hem. Hon hade fått lite nya kläder och gaaalet snygga skor! Ge mig!!

Sedan middagsdags och bowling med laget som en liten avslutning nu när första delen av säsongen var avklarad. Jag är inte så bra! Men mulla, L och S var ganska duktiga! Sen har vi ju CB som typ varvade med strikar och spärrar!

Nu har jag duschat och sett Morden i Midsomer och nu ska jag se lite på Foyle's War. Ciao!

RSS 2.0