Nya året

Oh, sjuk sugen på glass! Ska nog gå och ta lite.. Tror det finns kvar lite sen mina glassbomber på julafton!

Nämen julledigheten har gått aningen fort fram. Har hunnit jobba två dagar nu och så nu blir det lite ledighet innan jag jobbar igen på tisdag!

Imorn är det nyår och då ska jag umgås med min bästa vän och några av hennes vänner! Så det kommer nog bara bli trevligt!

Förutom det har jag börjat se lite på OC igen! Hade glömt hur bra det var!


Julafton!

Klockan är över tolv så tekniskt sett så är det julafton! Så god jul på er!
Själv inleder jag julafton med lite X-men och under reklamen så ser jag lite på Sagan om konungens återkomst!
Oh, såg precis att det är Glee-maraton på söndag på tv11! Lovely! Gör jag inget annat så sätter jag mig nog framför tvn.

Så, vad har jag då gjort på min lediga dag? Började med handling på Coop och sen så har jag fixat de sista lådorna som jag hade stående så nu är dom bortstädade. Sen har jag slagit in julklapp på julklapp! Sen hade jag beställt bilder och en kalender som egentligen inte skulle komma innan jul, men fick ett avi med posten idag så jag kunde hämta ut det! Så då tog jag tillfället i akt att göra i ordning mitt fotoalbum! Så nu är alla bilder som var utskrivna från tågluffen bland annat insatta. Sen avslutade jag kvällen med att göra klart mina glassbomber och kladdkaka till morgondagen.

Men nu väntar sängen så julafton kan börja på riktigt någon gång!
God natt!


2 dagar kvar!

Jobbade sista dagen idag innan jul och det var galet! Vart kom allt folk ifrån?! Helt crazy! Dock resulterade det i att dagen gick fort och det var skönt! Fick med mig en liten julklapp hem från jobbet också, alltid lika roligt! Ja, just det, sen när jag kom hem väntade en julklapp på mig hemma också från dagis. Dom hade varit förbi och lämnat den hemma hos mig! Känns jättebra att man är omtyckt och gör ett bra jobb!

Nu har jag bara tagit det lugnt och försökt varva ner, se lite Chuck, jag älskar verkligen kemin mellan Chuck och Sarah! Får mig alltid att må bättre!

Till något helt annat! Idag började Cdon vinterrea så nu har jag suttit och spanat på lite film, böcker och musik som eventuellt ska beställas efter jul! Julafton! Det är en av mina svagheter har jag kommit fram till. Älskar verkligen böcker, film och musik så det kan gärna ränna iväg lite summor i dom delarna, men mig gör det inget! Inte än iallafall!

Nej, nu ska jag nog ta och slå in lite julklappar och så blir det nog sängen. Ska orka med en lång dag imorn med en massa bak, städ och allmänt fixande!

Här kommer en lite julklapp från mig! En liten måbra-scen med Chuck och Sarah! Enjoy!



Ps. 2 dagar kvar!

3 dagar kvar

Jobbade sista dagen på dagis för detta år idag. Det gick väldigt bra, men man är alltid lite småtrött när man kommer därifrån! Kanske inte så konstigt! Sen efter middagen kom min kära vän V och hämtade mig och vi åkte till Coop för att köpa diverse småsaker och hämta ut några paket med julklappar i.

Nu är jag hemma igen och sitter och spanar runt lite på Discshop. Dom har nämligen precis börjat öppna lite av mellandagsrean så jag sitter och skriver ner diverse som kan vara intressant! Ja, jag vet! Jag är ybertidig då julafton inte ens kommit, men till mitt försvar så kollar jag på diverse filmer som jag inte önskat mig!

Nämen, nu ska jag ta och dra mig mot sängen. Jobbar trots allt imorn, sista dagen med jobb innan jul och jag ska sen köra igång för fullt med bakningen!

Här kommer lite örongodis av Mr Josh Groban!



Ps. 3 dagar kvar!

4 dagar kvar!

Nu när julen närmar sig tar de flesta av de serier jag ser juluppehåll, så idag när jag är ledig kommer det inte alls ut några serier eller? Jo, The Real Housewives of Beverly Hills hade sista avsnittet innan jul igår så idag kan jag se det! Och det tackar jag för! Sen har jag ju Chuck som inte har något juluppehåll men kommer ut på fredag vilket resulterar i att man måste se det på lördag, alltså julafton, så där kanske jag lugnar mig lite och väntar! Chuck som för övrigt är inne på sista säsongen! Dom är helt färdigfilmade så när alla avsnitt väl är sända så är det slut! Verkligen synd, då jag gillar Chuck. Men inte så mycket man kan göra åt det!

Här kommer datumen när mina serier kommer ut i USA efter jul, så räkna plus en dag för oss!

2 Jan - The Real Housewives of Beverly Hills, How I Met Your Mother, Pretty Little Liars
3 Jan - New Girl
4 Jan - Revenge
5 Jan - Vampire Diaries, Jersey Shore (S5 premiär)

12 Jan - The Big Bang Theory, The Office
17 Jan - Glee
18 Jan - Criminal Minds
 
NCIS hade inget datum men kommer i januari.

Sen kommer ju Make It Or Break It tillbaka i mars och Awkward ska få en säsong 2.
Sista säsongen, 9, av One Tree Hill, som jag la ner inför säsong 7, har säsongspremiär i början av januari också. Måste ju eventuellt kolla lite på den då jag såg att en viss Lucas Scott var tillbaka. Ja, vi får se.

Men som ni ser så har jag en hel del framför mig när väl januari börjar.

Nu väntar The Real Housewives så nu ska jag se det innan det är dags för lite städning och sen jobb.

Ps. 4 dagar kvar.

6 dagar kvar

Efter ett litet uppehåll kan jag iaf berätta att alla julklappar är införskaffade, eventuellt ett par lite mindre saker kvar men nu har jag iaf en present till alla! Och jag måste säga att jag är otroligt nöjd med alla. Gick ut i tid iår och verkligen lade manken till för att hitta något som ska uppskattas och som inte ska behöva bytas! Håller tummerna och hoppas att jag lyckades!

Förutom det så har jag ju haft min långvecka med jobb även under helgen så det är väl lite därför också som man har blivit inaktiv. Men nu när julen närmar sig så närmar sig även ledigheten. Jobbar till och med torsdag men på fredag är jag ledig och då ska det bli en hel del bakning för min del då jag har en del efterrätter att göra i ordning inför julafton!

En ny låt som går varm i högtalarna är:

The Cave - Mumford & Sons!

Den tillsammans med några från de förra inläggen, We Are Young, Cold War och Constant Craving är numera favoriter i spellistan.

Har även några nya roliga låtar från Glee:

I Can't Go For That/You Make My Dreams - Glee Cast
Hot For Teacher - Glee Cast

Nu ska en lite småtrött jag ta och se klart på ett av mina favoritkärlekspar, alla kategorier, innan jag går till sängs. Mr Darcy och Ms Bennet ska tillslut lyckas hitta varandra!

Mr Darcy är förresten välkommen på besök när han vill!

Ps. 6 dagar kvar till jul!

Julklappsidéer spirar!

Veckan har bara susat förbi och nu är det helg och jag är ledig!
Har börjat köpa lite julklappar allt eftersom vilket känns väldigt bra då jag verkligen var ute i sista minuten i fjol. Med allt jobb hanns det som inte med. Tur dock att man kan beställa hem, det går lite fortare och så kommer det direkt i brevlådan.

Ja, tanken i dag var att jag skulle fortsätta röja, men det blev att jag har kollat upp julklappar till päronen då de inte var hemma. Chansen att kolla vad dom har och inte har och några idéer har kommit upp!

Igår kväll var jag med bästa M och såg Friends with Benefits! Väldigt rolig film tycker jag!

Näe, nu får det vara bra, nu ska jag dra igång musiken och köra igång med städningen.


Ny låt att lyssna på Cold War av Janelle Monáe! Grym!

Första snön!

Äntligen är den här! Visst på sitt sätt var det trevligt att ha asfalt framme, otroligt bekvämt, men det bara regn och mörker gör man inte annat än längtar till snön! Det lyckas faktiskt bli en hel del ljusare då! Visst blir det kallare men det är därför man har sin dunjacka!

Idag har jag jobbat som vanligt och sen kom en fin själ förbi med sin lilla vovve och så gick vi på en promenad! Det var alldeles för länge sen! Nu har jag precis sett senaste New Girl och Glee! Awesome avsnitt båda två! Glee hade dessutom med riktigt bra låtar och gillade verkligen hela avsnittet!

Så här kommer nya låtar som jag lyssnar på för tillfället!

Rumour Has It/Someone Like You - Glee Cast
Constant Craving - k.d. lang/Glee Cast
We Are Young - fun. feat. Janelle Monáe/Glee Cast


Men nu ska jag fortsätta lyssna på min musik!

RSS 2.0