Avslutar veckan

Söndag idag igen! Avslutade veckan med ett intensivt pass på jobbet, men som vanligt lyckades vi få allt att gå runt! Satan vilket team vi är! :)

Sedan blev det middag hemma och M&P, tacos! Gick igenom lite lådor och fick med mig lite julpynt hem!

Nu ska jag se på min nynedladdade Eclipse!! LOVE!

Låtar som spelas nu:

Airplanes - BoB feat Hayley Williams (Paramore)
Don't Stop Believin' - Journey/Glee Cast
U Smile - Justin Bieber

Min Favoritserie Nummer 1!

Den som känner mig vet att en av mina absoluta favoritserier är Glee! Senaste avsnittet hade dom mash-ups igen, girls vs boys! Tjejernas mash-up var ju ultimat! Satan så bra dom sjunger och så är dom grymt snygga också!

Here it is!



Awesome right?!


Hello Goodbye!

Sitter för tillfället vaken själv i lägenheten. Damerna jag bor med jobbar ju imorn så dom har gått och lagt sig! Själv är jag ledig! Det jag ska göra imorn är att tvätta och lägga in kläder i byrå och garderob! Har inte riktigt fått ändan ur och göra det, så nu är det väl dags!

Mami kom även förbi med några ramar idag som hon köpt på IKEA åt mig. Dock var de lite stora men jag ska se vad jag kan göra med dom :) Har ju trots allt mina två fina naturbilder på skogen i Ersmark och vattnet vid Liljedal. Dom vill jag ha upp på vägen och kunna förundras över hur bra jag har varit som tagit dom bilderna! och självklart även hur fina dom är!

Jag är ledig i två dagar nu och sedan jobbar jag torsdag igen innan jag är ledig till onsdag igen! Har jobbat mycket på sistone då det varit höstlov och folk är borta! Så jag missade möjligheten att följa med m&p och lillebror till farmor och Värmland!

Jag saknar mitt Värmland! Det är en speciell plats för mig, man känner en slags ro, ett lugn. Hade inte möjlighet att åka dit i sommar heller då det vart tågluff istället. Man kan ju inte vara ledig hur mycket som helst.. Men jag kommer snart tillbaka, oroa er inte!

Nu kallar sängen om jag ska orka mig upp imorn.

Avslutar med att visa min bild på vattnet vid Liljedal. Hoppas ni gillar den!


RSS 2.0