50/50

Som titeln säger, 50/50, så var det precis den filmen som jag såg igår. I sällskap av my partner in crime så plöjer vi igen film efter film, serie efter serie! Och igår gick alltså turen till 50/50! En riktigt bra film med både komedi, romantik och den mer allvarliga delen, den om cancer. Att se den filmen fick en att börja tänka på om hur man skulle reagera om man själv eller någon i sin närhet drabbades och det är väldigt svårt och jobbigt att tänka sig det. Det är verkligen en situation där det är man inte hur det ska kännas eller hur det ska gå. Man vet ju aldrig vilka odds man får. Vissa får bättre odds än andra. Vissa får cancer på mer svåråtkomligare ställen än andra. Ställen där det är svårare att behandla. Nej, det är ett tungt ämne..


Dags för långa dagar igen!

Oj oj, vad trött jag blivit och ändå går vi mot ljusare tider. Hmm.. Hur ska det här gå?

Idag var det jobb som gällde, dock en relativ lugn dag så det var ganska skönt. Imorgon blir det lång dag då jag jobbar mitt första pass på dagis sen innan jul och dessutom en kort kväll på stan. Så visst det ju ca 10h ändå. Men som tur är kommer jag hem relativt tidigt, eller halv tio - tio kanske inte är så tidigt, men då är det bara in i duschen och hopp i säng ungefär, för jag börjar jobba 8 på fredag och går till 16,30. Även det på dagis. Men kvällarna har jag lediga så det är skönt. Förut var det betydligt mer kvällar och det gör det jobbigare att vända till dygnet. Men nu fram till helgens slut så förutom imorn så är det bara dagspass och jag slutar senast 17 så det blir skönt!

Nu ska jag försöka stilla min hunger och kombinera det med lite NCIS. Senaste avsnittet, check! 

Nytt år, nya möjligheter!

2011 är nu slut och 2012 redo att ta över. Nytt år ger rum för nya möjligheter, men frågan är vilka möjligheter det kommer bli?!

En sak jag vet är att serierna startas om igen nu så hela januari kommer det vara full rulle med allt nytt att se.

Sen vad som väntar resten av året det tar jag som det kommer.

RSS 2.0