Rock of Ages trailer


Rock of Ages

Så det blev en spontanbio ikväll! Jag och Li slutade 17 respektive 16,30 och 17,45 så gick Rock of Ages av stapeln! Tur att man jobbar nära Filmstaden!

Jag tyckte filmen var grym!! Jag älskar verkligen musikaler och tänk dig nu en musikal full med klassisk rock så som låtar från Journey och Poison plus en massa mash-ups som den nedan! Looooved it!

Synd bara att dom inte gjort reklam för den mer för det verkar inte som särskilt mycket folk har sett den, men rekommenderar den verkligen!


Spanien - Portugal

Satt och såg lite på semifinalen mellan Spanien och Portugal. Dock såg jag mest från ca 75min in tills straffarna var klara. Usch! Jag gillar inte straffläggningar. Det är alltid så otroligt nervöst! Jobbiga nerver! Men Spanien gick vidare och jag är nöjd!

Nytt örongodis
Payphone - Maroon 5
Titanium - David Guetta ft. Sia
Breath of Life - Florence + The Machine

Och en härlig bubblare i Michel Teló med låten Ai Se Eu Te Pego, en otroligt svängig låt!

Florence + The Machine

Jag har verkligen fastnat för Florence + The Machine nu. Jag har lyssnat på dom länge men det är först nu som jag verkligen fastnat! Speciellt låtar som Shake it out och låten nedan, Breath of life.


New York Rangers

Sista uppdateringen för säsongen. New York Rangers åkte tyvärr ut mot New Jersey Devils i tredje rundan. Så det blev tyvärr ingen Stanley Cup final och titel i år. Nu längtar jag tills nästa säsong drar igång! Jag undrar vilka spelar som försvinner och vilka som kommer till!

RSS 2.0