Oscarsgalan 2012

Som alltid så var galan otroligt underhållande och rolig att se! Stort grattis till Meryl Streep! Självklart alltid aktuell som Oscarsnominerad! Och första vinsten för Jean Dujardin från the Artist! Men störta vinnaren var nog Hugo Cabret regisserad av Martin Scorses och The Artist regisserad av Michel Hazanavicius med 5 oscarsstatyetter vardera!


Oscarsgalan

Eftersom jag jobbade idag och började kl. 8 (Varför hade jag inte ledigt!?) så kunde jag inte se Oscargalan i natt. Men som första året jag såg den så är den inspelad och färdig att se! Tyvärr spoiler ju internet en del men jag vet inte alltför mycket, tack och lov!

Nu kör vi!


Long time, No see..

Tänk att jag missade det helt, eller kanske inte tänkte på det, för jag har ju sett det på Facebook men i alla fall..
Bondi Rescue säsong 7 har börjat! Loove it! Klickade mig igenom sista fem avsnitten av säsong 6 också bara för att märka att jag inte sett de två sista!

Nu är det ju så att Bondi Rescue sänds i Australien och man kan inte se avsnitten från deras hemsidan, men det finns en snäll själ som har lagt upp dom på youtube så resten av världen ska få se dom, och jag är otroligt tacksam för det. Älskar the Boys in Blue!

Över till något helt annat. En låt som ständigt går på repeat!


Glee - Michael

Så jag följer ju Glee och älskar att dom har så många olika sorters musik och har själv blivit introducerad för ett flertal låtar jag aldrig hört för och verkligen tycker om!

Sen har dom även gjort några avsnitt, där dom hyllar en speciell artist. Första säsongen gjorde dom ett avsnitt med bara Madonna- låtar, säsong 2 var det Britney Spears. Sen har dom gjort väldigt mycket Journey, dock har dom inte fått ett speciellt avsnitt med otroligt mycket om Journey. En hyllning till Fleetwood Mac's album Rumours och självklart avsnittet om The Rocky Horror Picture Show.

Nu var det alltså dags igen och denna gång ingen mindre än Michael Jackson! Flera otroligt bra uppträdanden, speciellt det med Harry Shum Jr och Kevin McHale när dom framför Scream. Riktigt läckert!


Ellen

Har suttit och sett klipp från The Ellen show på youtube. Haha så himla roliga dom är!
Hon har en ny kategori där dom visar sms där telefonen hjälp till att auto-korrekta. Så otroligt fel det kan bli!




RSS 2.0