Ledig!

Idag är jag ledig, tralalalala! Och det har jag tagit vara på. Uppe med tuppen kl. 8 för att åka och träna med bästaste M. Det är lättare att komma iväg om man inte är ensam! Så träning och sedan lunch! Då M gick till jobbet gick jag till moster och köpte största hårsprayen jag någonsin ägt tror jag, men den ska vara bra och så räcker den ju länge så det är bara plus!

I väntan på bussen passade jag sedan på att snabbt springa in på Body Shop för att reka lite inför julklappsköpen som snart ska inträffa. Kolla lite på en body shimmer som jag vill ha, med en ballong som man kan trycka på som kommer shimret kommer ur, och då jag skulle öppna den lilla spärren som satt för korken så forsade det ut shimmer!! Så någon måste ju ha tryckt och tryckt på den så att det laddats och sen när jag tog bort spärren så släpptes allt! Så jackärmen och väskan fick lite grann på sig, men mest kom på händerna som tur är. Så när jag väl kom hem var det bara att tvätta bort!

Med nytvättat hår ska jag nu ta och fortsätta med min lediga dag! Den tillbringas med Karroå och vi ska se klart Awkward som vi började med igår! 1h kvar! (ett vanligt avsnitt och ett dubbel)

Hej så länge!


Onsdagsmiddag

Det är onsdag och idag betyder det middag med brudarna! Sista middagen, vad ska vi göra sen? Börja om från början eller göra något annat? Iallafall så är det middag hos Bergström ikväll och har stora förhoppningar! Can't wait!

Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan göra mig klar!

Varsågod, åter en låt från soundtracket från Wicked!

No Good Deed sjungen av Idina Menzel!


Åter Söndag

Helgen har gått fort! Nästan för fort. Men jag har fortfarande några timmar kvar!

I fredags var det jobb och sedan blev det Harry P med E! Nu är tredje filmen sedd och nästa gång kör vi Flammande Bägaren! Jag har glömt hur bra Fången från Azkaban var. Måste nog se den lite oftare än jag gjort! 

Igår var jag ledig och passade på att ta sovmorgon och sedan röja lite grann. Det går framåt sakta men säkert.
Kvällen tillbringades hemma med Couples Retreat på skärmen! Väldigt rolig film faktiskt!

Dagen tillbringades med jobb till 18 och sedan hem. Då jag inte kunde se matchen live så satte vi igång webb-tvn på jobbet så vi kunde se hur det gick för Umeå FC mot Akropolis! Måste bara gratulera herrerna i UFC som spelar i SUPERETTAN nästa säsong! Det var verkligen dags!

Nu sitter jag här och ska precis bestämma och jag ska se en film eller lite Jersey Shore eller Chuck!
Hmm.. lutar åt Jersey. Ska bara hämta min GB glass Nogger och sen kör vi!


Fistpump, Pushup, Chapstick

Nu är jag igång med jobbet igen. Dock så var jag ledig fredag och söndag vilket var otroligt skönt, då jag kunde försöka ta igen mig lite! Lördag blev en relativt lugn jobbdag och söndag tillbringades med bästa Maria! Från 12,30-23 umgicks vi så det blev verkligen en heldag! Vi käkade på Eastern Palace, såg innebandy (City-Helsingborg, tyvärr fick vi storstryk), och sen blev det middag framför diverse serieavsnitt! Bl.a. Jersey Shore! Spelar ingen roll vad någon säger men det är fan awesome! Otroligt sköna filurer flera av dom! Självklart inte alla, men det är otroligt underhållande att kolla! Händer alltid något nytt!



Nu väntar jag på att Maria ska dyka upp och sen väntas fotboll ikväll! Barcelona spelar!

Ciao!

Ledig fredag!

Är du lika överraskad över rubriken som jag?! Vet inte senast när jag var helt ledig en fredag?! Dom ringde imorse och sa att jag inte behövde jobba om jag inte ville och då passade jag på att vara ledig! Har börjat dagen med senaste avsnittet av The Vampire Diaries! Usch vilken vändning! Undrar vad som händer nästa vecka!
Nu ska jag försöka röja lite grann så det inte ser ut som ett bombnedslag här.

Förresten... Igår så åkte jag och mamma och shoppade lite efter jobbet. Hade en del presentkort och födelsedagspengar att använda och det gjorde jag. Gjorde av med ett presentkort på Cervera där jag köpte bestick, 40delar! Otroligt snygga och enkla. Sen  blev det en kofta, en t-shirt, 3 par strumpbyxor och ett par skor!



Perfekta höstskor! Går för tillfället i mina Converse eller löpardojor så ett par lite snyggare skor var behövligt! Känns som att dom kommer användas en del!

Kan även berätta att i onsdags var det dags för tredje middagen av fyra som jag, Ros och Johannax2 har! Denna gång var det hos Johanna H och som vanligt en god middag och efterrätt och sällskap förstås! Vad ska vi ta oss till när vi är klara med detta!? Dra igång en omgång till kanske! 

Nej, nu är det dags att dra sig från datorn! Soundtracket från Wicked ligger i cd-spelaren och soundtracket från The Phantom of the Opera ligger på tur!  

Söndag

Dagen började med jobb (som vanligt nästan)! Det gick bra som väntat, men var ändå mycket folk! Tycker inte det brukar vara så mycket folk i rullians på söndagar, men men, bra för oss.. Klockan blev sen sex och jag slutade och satte mig på bussen hem!

När kvällen började nalkas så kom Karroå och gjorde mig sällskap när det var dags att se senaste Vampire Diaries avsnittet. Var självklart tvungen att indroducera henne för Revenge, så vi såg första avsnittet av det också!

Just det.. När jag kom hem hade mamma och pappa flyttat ut datorn ur mitt rum och flyttat in min byrå och min älskade bokhylla! Så nu är rummet bara mitt! Så nu ska jag försöka flytta till lite så att det känns hemtrevligare!
Ska koppla in min stereo så att ljuvligt musik av alla de slag kan strömma in i rummet! Det får bli prio ett!

Nu är det dags för sängen innan huvudvärken kommer krypande alltför mycket.
Imorn väntar jobb 11-16 så det känns som att det ska kunna gå ganska bra. Sen ska jag ta och ringa tandis och se om jag kan få en tid fortast möjligt då min tandvärk inte velat gå över. Vi får se hur det går!

Revenge

Jobbat som vanligt idag, men dock ett lite kortare pass än det var tänkt så det var skönt.
Dock har huvudvärken kommit tillbaka. Eller egentligen ingen huvudvärk utan mer ett tryck över huvudet.. Otroligt jobbigt, men jag har gjort diverse avslappningsövningar och det hjälper lite grann så förhoppningsvis så lyckas jag bli kvitt den snart..

Vad har jag gjort mer då? Ja, efter middagen tog jag ett långt bad doftande japanska körsbärsblommor! Mmm.. älskar den doften! Sen blev det lite strötitt på tv för att sedan se avsnitt 2-3 av min nya serie att följa, Revenge! Grymt bra så rekommenderar den verkligen! Se den!


Tandis..

Jag tror det är dags för mig att gå till tandis snart igen. Det var väl typ ett halvår sen jag var där men har haft s ont i några tänder nu i 4-5 dagars tid, så tror det är dags att kolla upp det.. Jag ska ge dem helgen då jag ändå jobbar men är det inte bättre på måndag så har jag fått ett akutnummer att ringa. Gissar att dom försöka klämma in en inom dom närmaste dagarna då.. Annars då? Jag har börjat ha en viss huvudvärk efter jag kommit hem från jobbet.. Jag vet inte om det ska vara ett tecken på att jag borde jobba lite mindre eller om det är något annat (hoppas inte!).

Över till något roligare.. Nu ska jag sätta mig och se på senaste Glee-avsnittet!! Wiihoo!

Sunday funday!?

Jag är fortfarande ledig idag som sagt! Så vad har jag gjort?! Inte särskilt mycket.. Förutom att jag sorterat in alla mina pianonoter i plastfickor och sedan under bokstavsflikar i en pärm så nu är det uppstyrt, vilket känns otroligt skönt. Den blev faktiskt väldigt full så ska ta och styra upp det ordenligt med att rensa upp systers noter också och få in dom i plastfickor och pärmar. Och sen tänkte jag försöka ha en pärm helt för julsånger. Har inte nådigt med sådana. Dessutom flera olika varianter av samma låt. Så det kommer vara mitt avstressande framtida projekt. Känner att jag kommer vara väldigt nöjd när jag är klar!

Förutom det har jag faktiskt inte gjort så mycket annat. Ska precis ta och ta tag och rensa i lite lådor så vi kan flytta dom till mormor och morfar. Sen blir det och dra på en film eller serie ikväll och imorn är första dagen av en två veckors arbetsperiod så behöver vara utvilad!

Sedan lite musik från idag.
Hela Wicked-musikal Soundtracket har gått på repeat idag, så här kommer en av favoriterna.


Nytt försök!

Nu ska jag försöka ta upp bloggandet igen. Vi får väl se hur det kommer gå men förhoppningsvis så lyckas man få ner några meningar lite då och då!

För att börja då så ska jag ta och berätta att jag är faktiskt helt ledig i helgen. Inga jobb och inga planer i övrigt! Vilken skönt helg alltså!

Kvällen kommer tillbringas framför datorn/tv med en eller flera bra filmer eller serieavsnitt! Är mitt uppe i Chuck säsong 2 så ska nog ta och se klart den och sen börja på säsong 3. Looooove that serie!!

Lite musik.



Älskar videon med clip från Chuck men den gick inte bädda in så här kommer en länk istället:
http://www.youtube.com/watch?v=VpYzHIFz5lA


RSS 2.0