NHL Playoff Round 2 Flyers

Thank God for Sundays! Återigen spelade NHL i lagom tid och till min lycka så vann även Philadelphia Flyers sin första match i Round 2 mot New Jersey Devils! 4-3 på övertid! Med 2 mål av Briere och ett vardera av Van Reimsdyk och Giroux! Love this team!

NHL Playoff Round 2 Rangers

En kort uppdatering bara. New York Rangers vann sin första match i andra rundan av slutspelet. I denna runda möter dom Washington Capitals och vann alltså med 3-1 hemma på Madison Square Garden! Målen gjordes av Anisimov, Richards och Rangers rookie Kreider. Härligt jobbat!

Trots att matchen spelades 21,10 svensk tid så kunde jag inte se den då jag jobbade. Men imorn spelar Philadelphia Flyers 21,15 svensk tid och den matchen ska jag se då jag är ledig!

Nu hoppas jag att Philadelphia kan göra något liknande imorgon och vinna även dom!

Grattis Syster!

Idag fyllde min syster 25år! Stort grattis till henne som nu har blivit en kvarts sekel! Och då det vankas kalas brukar jag har svårt att hålla mig bort från att baka något! Så även denna gång blev det några mästerverk! Jag bakade macarons som hon hade bett mig och sedan även chokladmuffins som var dekorerade. Dom blev dock aningen söta av alla sockerpasta och marsipan. Men nu har jag provat och vet vad jag ska göra nästa gång!


Årets första dopp

Har ju glömt att nämna. Årets första dopp skedde 12/4 i år. Kan inte säga hur varmt (kallt!) det var men inte många plusgrader. Men då  var som sagt första doppet avklarat!


På Öna i Slottsbron, Värmland!


Philadelphia Flyers

Yeeees! Philadelphia Flyers är vidare i Stanley Cup- slutspelet. I sjätte omgången slog dom äntligen ut Pittsburgh Penguins med 4-2 i matcher. Dock fick det bli lite väl spännande när man faktiskt ledde med 3-0 i matcher! Men nu vann dom iaf och är vidare så jag är nöjd!

Vilket lag dom har! Giroux, Jagr, Talbot m.fl. Alla jobbar verkligen!

Nu hoppas jag också att New York Rangers kan vända sitt 3-2 underläge till ett 5-3 överläge istället!

Varför mitt plötsliga intresse i NHL-hockey? Jo, min kompis rekommenderade att jag såg "27/4 Flyers/Rangers Road to the NHL Winter Classic" och jag fastnade direkt. Det är så mycket roligare att se när man sett spelarna utanför planen och ser hur dom verkar vara som personer. Att man faktiskt vet vilka spelarna är och hur dom ser ut! Mina favoriter? Många! Men Claude Giroux är självklart en och tack vare min älskade vän så är även Michael Del Zotto en favorit!

Nu håller vi tummarna för även Rangers! Come on!

1 av 2 SM-Guld

Idag var det SM-final i innebandy och Umeå hade två lag med. Iksu på damsidan och Dalen på herrsidan.
Tyvärr så blev det dock inte dubbla SM-guld, men vi bärgade hem ett! Så grattis till Iksu till guldet och grattis till silvret Dalen!

RSS 2.0