Australia Baby!

Trodde nog aldrig jag skulle kunna saga det, men nu befinner jag mig faktiskt i Australien! Jag och Barbro flog fran Umea i mandags den 4 februari och landande 7 lokal tid, ondag den 6. Sen efter att ha bekraftat att mitt bagage valt att stanna i London lite extra, sa tog vi taxi hem till min slakting, som bor i Forestville i Sydney. Dagen bestod av lek med dottrana, bad i poolen och lite somn dar innan middagen och sen gick vi och la oss runt 21 for att sova bort lite jetlag.
 
Imorse ringde sen telefonen kl 8 for att meddela att mitt bagage antligen anlant till Sydney det ocksa och skulle lamnas av mellan 11-14. Sa medan Barbs valde att ga upp sa sov jag lite extra, sa dar 4 timmar till.
 
Klockan ar nu 15.25 lokal tid och mitt bagade kom for ca 50min sen, woho! Och enligt han som leverade min vaska sa var min vaska inte den enda som blivit forsenad fran Sverige.
 
Dagen blev inte riktigt som planderad da vi inte tankt att vanta pa vaskan fullt sa lange utan tankt hinna med en tur in till Sydney ocksa. Nu blir det nog en tur in mot mataffarerna i Forestville istallet och sa tar vi nog Sydney imorn!
 
Nu ska vi nog lagga oss ute och bara njuta lite innan vi gar ivag. Familjen kommer hem runt 18 sa vill nog hinna traffa tjejerna lite innan dom gar och lagger sig.
 
Vill bara saga att jag inte riktigt vet hur mycket uppdatering som kommer framover men ska forsoka beratta om det hander nagot. Annars laggs det upp lite bilder och uppdateringa nar vi ar hemma i Sverige igen.
 
Bye for now!

RSS 2.0