Heja baby!

Cyklade till V igår för att tillbringa kvällen framför tvn med hennes familj.
EM-final. Tyskland - Spanien. Min bäbis spelade! Dessutom gjorde han ju mål! Heja heja!



åhhhhhh! galet snygg!!!
__________________________________________________________

Nu ska jag fortsätta se lite mer Life as we know it och sen ska jag cykla ner till stan och spelarrådsmöte med resten av spelarrådet och våra tränare över en fika på Wayne's!

solen skiner - glada miner?

Oj, oj.. jobbade igår kväll. Kom väl hem närmare 01,00. Sedan var det upp 10,00 för det var dags för match! Samling 10,45 nere vid gräsplanen i Ersmark, så det är ju nära och bra! Matchstart 12,00.

Vi jobbade ändå på bra i värmen. V.K stod i mål eftersom vår ordinare målvakt är i Flen! Men hon skötte det galant! Ska påminna om att hon varit målvakt en gång i tiden. Det blev förlust med 7-0 tror jag.. inte tvåsiffrigt den här matchen heller! (Peppar peppar ta i trä!).

Sedan hem och lägga sig på studsmattan och sova lite i solen. Mmmycket skönt!
Nu efter duschen ska jag ta och plocka in lite saker och äta mat!

helt okej med lugnet

efter en hektiskt tid här när M fick ropa in mig från hallen, så är det åter ganska lugnt.. rätt många som lirar biljard och sen är det VIP-gänget såklart. Men det ska förhoppningsvis vara ganska lugnt nu. M fick gå in och samla bollar igen.. han erbjöd sig faktiskt! Så jag tvingade inte på honom det om ni tror det .. hihi..

egentligen borde jag väl inte blogga på jobbet, men vad gör man inte.. lär nog inte kunna göra det när jag jobbar med någon annan än M och syster, men vi ser väl. Det beror ju på hur mycket folk det är också..

Men nu ska jag nog faktiskt jobba lite och inte  bara lata mig! Skojar bara! Klart jag har förtjänat pengarna.
Lugnt ligger helt okej.. än så länge..

fortfarande lugnt

Klockan är en st timmar senare och det är fortfarande ganska lugnt här nere. M fick ta hand om phazern och så tog han lazern också medan jag lagade lite mat. På tal om det.. jag borde nog äta snart. Men man blir inte särskilt hungrig av att stå här nere i matoset hela tiden..

simma lugnt!

jobbet kallar

Ja, det blev ingen lugn fredagkväll för mig. Eller tjejfest heller för den delen.. Nej, det blev att jobba istället. Första riktiga jobbpasset. Inte längre jobbträna. Men jag känner inte att jag kan allt ändå! Men det kommer... Förhoppningsvis!
Min arbetskollega är och instruerar phazer för några som ska ha svensexa. Sen ville dom ha alla mot han som ska gifta sig sen sista 3 minuterna. Stackars han!

Jaja, jobbet kallar!

fotboll fotboll och åter fotboll

Ja, dagen har ju inte varit bättre än dom tidigare.. vart är solen nu när det är sommarlov?!
Tränade lite som vanligt och drack smoothies! Delikat! Mango och mandarin först.. kanske inte världens bästa.. särskilt inte med hinnan runt mandarinklyftorna... men sen jordgubb och hallon! Mums!!
Satt vi datorn  lite och sen ble det middag.
1/4 zuccini
1/4 majs
1/4 kidneybönor
1/4 fullkornspasta

jag vet inte om jag var ett stort fan av bönorna, men man måste ju prova iaf.
sen spelarrådsmöte före träningen och sen träning. andning är inte på topp, så det är himla surt.. det är ju något man tänker på hela tiden. Men det blev en helt klart godkänd träning enligt mig själv. Spelarrådet sammanfattade lite samt efter träningen och sen var det hem till lite mat efter träningen. Kassler/zuccini-sås och pasta! E:s mat! Bara gott!!
Innan fotbollen så snabbsåg jag fyra avsnitt av Life as we know it som jag precis laddat klart. Mycket mycket bra serie!
Sen nu fotbollen såklart! Men eftersom Spanien vid det här tillfället leder med 3-0 så tänkte jag att det gör nog inget om jag bloggar lite! Nu ska jag se slutet.

Nu tog det slut! Heja på älsklingen!

fortsatt nederbörd

Ja, vädret verkar ju inte bli bättre. Kanske humöret kan? Det finns ju inget att blogga om, om man inte gör något.
Ja, jag tränade imorse och jag o syster var ute och gick i 45min, så det var ju bra gjort! Men var har jag gjort mer?! Jag lever på smoothies för tillfället. Min nya favorit. Idag blev det först kiwi/banan/naturell yoghurt, den var väl helt ok. Sedan efter promenaden blev det apelsinjuice/hallon/vaniljyoghurt (jag vet att det ska vara äkta apelsinjuice egentligen, inte gjord på koncentrat men jag orkade inte). Den är kanongod! Så det bli mitt nya bloggtema - Smoothies!

ikväll så lämnar jag iaf huset för en stund och ska vara lite social med V och se fotboll med henne och hennes kusin! Det kommer bli naajs! Trots att det är morgondagens match man helst vill se, men då är V i Piteå så det är bara att ta tillfällena i akt! Nu ska jag nog ringa E också, lovade igår!

Åter till King.com.


brända

Denna dag, ett liv som är tråkigt.. grått och regn! Men jag tränade lite imorse ändå! och igår kväll! Plus till mig där!
Sedan är Pretty in Pink och Rosa - The Movie färdigladdade! Ja, jag vet, Rosa, men jag har inte sett den! Måste ju se den! Det blir väl ikväll! Håller på att fixa Life as we know it också. Hela säsongen! yees yees!

Sen var det egentligen fysträning med innebandyn idag, men pga av att min andning inte varit på min sida så ska jag till läkaren imorn och då ville inte mami att jag skulle förvärra något genom att träna ikväll! Sorry Ante!
Istället blev det våffelmiddag med familjen. När middagen var slut så ville mami att jag skulle kolla försäkerhetsskull att det inte var kvar några våfflor. Så jag kolla. Först såg jag inget, men mycket riktigt, ett par svartbrända våfflor låg kvar!! Mums till kvällsfika!!

filmis och spel

Nu är en film klar, Never Back Down, så den ska jag nog ta och se. Får se om det blir ikväll eller någon gång i veckan. Min bror fyllde år förra helgen och då fick han en massa The Sims spel, bl a The Sims 2 och jag fick precis göra en familj där så jag kanske ska spela det lite.. hahha! han har blivit lika beroende som jag var en gång! I veckan gick och upp och spelade lite innan fotbollsskolan började!? Det är lite komiskt. Men jag måste nog sätta klockan för jag tror datorn inte mår så bra av att spela det! Och så vill man ju inte bli beroende heller!!


vilket väder

Snacka om en trist dag. Det regnade (eller haglade) och åskade när jag vaknade och nu ser det inte så mycket bättre ut. Visst, det är upphåll och långt långt borta ser man lite blå himmel. Själv sitter man och väntar på att filmerna ska laddas klart... jag har inget bättre för mig. Eller jag skulle kunna städa mitt rum, men det är ju inte så roligt. Dessutom är det inget bra på tv på en söndag och bror har playstationet nere och orkar inte släpa upp dvd-spelaren, så då blir jag fast här. King.com finns än en gång som stöd när det är tråkigt. Har hittat ett nytt roligt spel! :P jag ska nog återgå till det.. eller kanske fortsätter läsa Ro utan åror av Ulla-Carin Lindquist. Hej så länge!

Uppehåll - fotbollsskola, midsommar, EM!

Den här veckan har varit hektiskt och blir inte bättre till helgen! Jag har inte haft en fri stund över, så absolut ingen tid till bloggen. Men jag ska uppdatera er om hur veckan har varit.

I måndags så började fotbollsskolan. Jag och Smarttan hade hand om grupp 3, flickor och pojkar som precis gått ur åk1. 14st var dom. Hur härliga som helst! Det slutade kl 14 och när jag kom hem var jag trött som ett as, men kl 16,00 hade damlaget samling på mesosten för avfärd mot Schtan och match mot Morön, så vila fick jag göra på bussen. Vi förlorade och fick en spelare på sjukhus. Inte direkt det man tänkt sig... Dessutom är det inte så härligt att spela match med andningssvårigheter. och vädret var ju verkligen skiftande.. det slutade med att lagkompisen fick åka hem från sjukan och vi kom hem vid 23,30.

Så på tisdagen var jag inte rikigt på topp. Men gänget vi hade var ju bästa ever, så det gör inget! Så efter fotbollsskolan denna dag gick jag ut och la mig för att sola lite och lösa korsord och vila förstås! Man blir otroligt trött efter en dag i solen med en massa barn! Det slutade med att jag somnade ute på altanen (fick lite färg på ryggen!), sen vaknade jag efter en timme och gick upp och la mig under mitt favorittäcke och sov en timme till tills syster ropade att maten var klar. Sen var det träning 19-20,30. Lite segt efter måndagen, och lite drygt med andningen, men 1-0 blev träningsmatchen mot F16, så vi vann ju.. hihi.. sen kom jag hem och stupade i säng!

Onsdagen var lika som de andra dagarna, förrutom att vi inte följde schemat särskilt bra.. först målvaktsträning som gjorde att vi övade på samarbete och straffar och sen spelade vi match på grupp 4 (de killar om gått ut åk2) efter lunch och förlorade med en hel del.. men vi såg mycket bra inför turneringen på torsdagen. På kvällen begav jag mig till familjen F och såg fotboll! Hör och häpna, Haribo var också där! Men det var bara roligt! Det gick ju dock inte som väntat.. förlust med 2-0 mot ryssarna. aj aj..

torsdagens förmiddag bjöd på solsken och hetta, mycket spel och härligt glada barn (?!). Innan lunch spelade vi en internmatch som egentligen hörde till turneringen, men det sa vi inte till gruppen. Det var dock jämt, ena laget vann med 2-0 tror jag det var. Där spelade vår talang! Han kan bli något stort den grabben!! Sedan blev det lunch och sedan dags för mötet mot grupp 4 igen. Himlen såg dock inte ut att vara på vår sida då den var mörkblå, men vi tänkte att vi hinner nog ändå. Fast sen började det åska och vi fick avbryta matchen. Inte så kul. Men det som dock jag och Smartt var lite småstolta över var att de flesta grupper hade delar eller hela gruppen som sprang runt och skulle kolla på åskan, medan våran grupp satt fina och snälla vid våra bord! Vad säger man?! Vilken grupp!! Efter en halvtimme så var det dock dags att gå ut igen. Vi skull då möta en mix mellan grupp 1 och 2 (de som gick ut förskolan). Den matchen vann vi med kanske 5-1 tror jag. Sedan skulle vi möta grupp 5 (de tjejer som gått ut åk 2 och 3). Där vann vi med 4-0 tror jag. Talangen gjorde ett mål och I gjorde ett hattrick! Härligt! Sen var det dags att gå in och få en glass och sedan gruppfoto. Vi delade ut bollarna och sen fick var och en gå. Det var lite sorgligt, men jag fick skriva några autografer! hihi! Sen blev det snabbt städ, hem, snabbduscha och så skjutsade pappa ner mig till jobbet. Där målade jag när man håller på att göra om! Sedan var det lugnt. Istället för att jobba till 23 när vi stänger, så jobbade jag bara till 19. Han behövde mig inte mer och det förstår jag. Det var väldigt dött när jag åkte. Så det blev hem och se lite fotboll. Men Portugal åkte ju ut?! Vad gör dom? Fast Tyskland är iofs ganska bra..

På fredagen/igår åkte vi ut till stugan i Skeppsvik för att fira midsommar. Som vanligt så regnade det, men det slutade ganska fort. Träffade E och dansade runt midsommarstången på herrgården. Sen hem och lite fika och sen bara chill och tv. Såg "She's the man" och sen fotboll. Nu gick Turkiet vidare också.. Oj oj.. sjukt!

Idag har det varit småjäktigt. Åkte mot stan för att hämta hem bror och baka lite. Gjorde två cheesecakes och en sommarkaka, sen blev det stugan igen där främmaten hade kommit. Sen blev det fika och lite sova på altanen och tv. Vi fyra åkte jag, syster och bror hem för att spendera natten hemma och för att märka att vi inte hade någon husnyckel. Så papi fick möta oss halvvägs till stugan och överlämna nyckeln. Kyckling och ris till middag och sen lite tv och fotboll. Holland - Ryssland! Hjälp mig! Ett Holland på frammars åker ut mot Ryssland?!??! Vad händer med EM? Nu kommer såklart Italien slå ut min baby och Ryssland kommer väl vinna hela skiten. Dom har ju turen på sin sida i år! Jadu, jag ser fram emot matchen imorn! Nu ska jag hitta på något annat. Ciao så länge!

back in the building

Nu är jag tillbaka från Bettan. Gårdagen var sjuk!! Min man gjorde mål på Sverige efter 15min, sen kvitterade Zlatan men sen kom David Villa, vars så ska heta David Lägenhet (insiderskämt) och sänkte oss med en minut kvar!! Det var lite jobbigt, fast Torres var snygg! Man vill ju nästan äta upp honom! Mums, säger jag bara!

Efter jag sagt hejdå till baby så åkte vi och handlade och sen bar det av mot Bettnäs! Party party! Nej, det blev lugnt med bastu och icecream, mums! En hel del bilder har också tagits och jag lyckas tydligen aldrig sova lugnt och stilla.

Imorn börjar jobbet på fotbollsskolan, har fått mycket snygga dressar som man nu ska glassa omkring i, i fyra dagar! Inte illa!

Kycklingsalladen kallar och jag ska gå och spana lite på min älskare Cristiano! Raaauur!

första Sommardroskan

igår så var jag och emma på Sommardroskan för första gången. det var bara trevligt och jag hämtade även ut mitt säsongskort! Nämen, vi hade det trevligt, så det lär vi göra om!

idag har jag haft träning mellan 11-13 nere på gräsplanen och sen åkte vi och hämtade ut våra ledardressar till fotbollsskolan, dom som skulle ha dom. Bara bara najs!!

ikväll taggar vi Sverige - Spanien och hoppas på vinst!! sedan blir det bettan!

TAGGA DÅÅÅÅ!!!

i väntan på.. vadå?

igår var det inte så slitet som jag trodde det skulle vara :P jag sov länge och sedan åkte jag och jobbade!
Men Toni behövde mig inte hela kvällen så jag jobbade bara från 16-20 istället för 23, vilket var ganska skönt.
Sen, när jag kom hem, så såg jag och syster äntligen de två sista avsnitten av Gossip Girl.
Ja, jag vet att jag är seg, men nu är dom sedda och dom var bra!!

nu ska jag återgå till min bilddagbok. skriver lite senare igen!
Spana gärna in bilddagboken på: http://jorydell.bilddagboken.se/p/main.html


student -08

Gårdagen var riktigt trevlig! Efter det att jag tillbringat några timmar på skolan och stan för att se tremeningen ta studenten, så tillbringades kvällen hos V och sedan på stan med dom bästa! Det var dock lite kyligt i luften för att vara sommar, men det gick bra ändå! Musik, lekar och en hel del annat bjöd kvällen på & det var kanon!! 

Tack tjejer!!

 
söt som få

Söta som få!!

host host...

åhh, jag känner mig så krasslig... hostar och hostar.. snorar lite..

Emma trösta mig! (A)


Kakor och vinst!!

Igår hade vi Klassens Dag. Det är en dag då man ska göra något med klassen innan sommarlovet. Vi hade knytkalas!! på grund av allt regn så höll vi till hemma hos Julia. Så de flesta hade bakat något som vi sedan satt och åt medan vi pratade och fotograferade (det finns en speciell person i åtanke, hihi!)

Sedan löpte jag till bussen i regnet och hann precis. När jag kom hem så tog jag det bara lugnt. BWH säsong 2 går ju på tv nu så jag ser lite på det.

Sedan var det dags för träning kl. 19 nere på gräsplanen i Ersmark. Det gick helt okej.. men var galet sliten efteråt..
När träningen var slut drog de flesta som tränat hem till tränarna för att se Grekland - Sverige! Åhh, vilken bra match!! Sverige är bäst!! 2-0 mot grekerna. EMs snyggaste och fulaste mål? Grymt härligt iallafall!! 
Nu taggar vi Spanien på lördag!!


mjau..

Idag gjorde jag bort mitt sista prov. Nu är det officiellt sommarlov!! Ska bara fika lite med klassen imorn och så är avslutningen på onsdag, sen är det FREEDOM!

Så idag slutade jag vid halv ett efter betygsnack i ped.l. och idrott och matprov. MVG i idrott B är inte helt fy skam!
Åkte till Habibi där även Em fanns och käkade lite kladdis, innan vi drog ner på stan för att shoppa loss på Twilfit! Gillar den butiken.

Har även haft sista ledarutbildningen ikväll. Det gick kanon. Jag och Smartan har det som i en liten ask!

Sen blev det EM-match.
Utklassning av Holland mot Italien!! Galet!! 3-0. Ruud Van Nistelrooy, Wesley Sneijder och Giovanni Van Bronckhorst, med hjälp av Edwin Van der Sar och resten av Hollands landslag sänkte Italiten så rejält! Så skönt att se!!

chilla kaka

Helgen var bara trevlig. Spenderade den hos familjen Frohm och chillade kaka.
Åkte till V i fredags för att fika lite och sedan var det dags för våran vanliga promenad. Sedan orkade jag inte åka hem så det blev övernattning. Lördagen var lugn då vi såg på när Emma spelade mot Djurgården. Stolta var vi allt! Sedan blev det middag hemma för att trampa sate tillbaka för att spana på min babe! vilket resulterade i även övernattning då också. Först på söndag cyklade jag hem för att sova hemma. Hade dock innebandyträning innan jag kunde krypa i säng.

Glömde nämna att vi såklart såg EM-matcherna. vissa var bra, andra inte..

Någon är ju bra!!

Jaha, vem är det som var vunnit Säsongskort på Sommardroskan 2008?
JAJEMEN!! Det är jaag!!
Vad innebär då det säsongskortet? Gratis entré hela sommaren!!
Oh, någon kommer ju hänga på Droskan varje fredag!
Who's with me?!

______________________________________________________
Spana in:

http://www.emfeber.se/?r=568


______________________________________________________

Okej, nu ska jag gå och duscha och skynda mig till Vickan för att antingen parta sönder eller spana in min mumsbit!
Ciao!

Fotboll e livet!

Nu har EM verkligen dragit igång och det är så härligt! Bara fotboll kvällarna i enda! Åhh så härligt!! :D
Nu är det Schweiz mot Tjeckien och ikväll drabbar Portugal och Turkiet samman! Den senare är ju den match som jag längtar efter att få se. Sitter inne på Msn.se och läser om EM-slutspelets All Hunk Team och jag säger bara att det stämmer det dom skriver:

"Vilket sexpack, vilka armar, vilka drag... Vi vet att Cristiano Ronaldo är något av en playboy och kvinnokarl, ja, vissa skulle till och med kalla honom för ett riktigt svin, men vid uppenbarelsen av denna portugisiska hunk försvinner allt vett"

 Man kan inte annat än hålla med!! Mums!

Jag länkar så får ni spana lite själva!! Jag förstår inte varför vissa är med men flera av dom är iaf galet hunkiga!! 
http://msnse.starlounge.com/article.cfm?objectid=26527&imagenr=1


Sen finns ju även då min ögonsten och älskling, Fernando Torres!

_________________________________________________________________

Mera fotboll. Min lillebror har spelat final i FBIK-cupen! Hans lag kom tvåa! Det är inte så pjåkigt!
Grattis bror!!

Blogg

Jag sitter his familjen Frohm med deras bärbara dator i knäet, medan dom lagar mat. Men varför inte?! Man måste ju börja blogga lite mer nu när man har tid och inte har någon skola. Kanske ska bli nästa blondinbella eller kenza?! vad säger ni? Nja, först måste jag kanske komma upp från typ 5läsare per dag till typ... vad är det dom har.. typ 30 000?!
Men det jag inte förstår är alla dessa random människor som börjar skriva till dem och kommentera inläggen. Ni tror väl inte på att ni ska bli deras nya bästisar. Okej, om man frågor om typ kläder och så.. men typ "åh, jag älskar dig" är kanske lite mycket.. jag säger inte att deras bloggar är dåliga. Nej, kan vara intressant. Man hittar olika sidor där man kan köpa kläder och skor och får tips hit och dit men det räcker där. Dom har sina liv och berättar lite om det också. Jag tror inte dom kommer bli bästisar med någon ny tjej som helt plötsligt skriver att hennes blogg har hjälp henne och sen länkar sin egen blogg för att själv vilja typ bli nästa stora bloggare. Typ "kolla in min blogg om du vill". Låt dom skriva om sitt och låt det stanna där. Vill du bli en stor bloggare måste du nog lägga ner lite arbete och inte försöka glida med på andra.

Det blev lite mycket skriverier nu. Jag ska återgå till att vara social med min vän nu och hennes familj.
Tagga kvällen!


stolt som toopen!

Åhh, jag är så stolt!!!
Emma Åberg-Zingmark spelar från start Djurgården!! Just nu på tv4. Började kl. 13!
Jag och Vickan sitter framför Vickans tv just nu ovh skriker och hejar på henne!!
Jobba nu!!

Du är grym Emma!!! Vi hejar på dig!! :D

dööööd!

Idag blev det ingen kidnappning. Orsaken nämns inte här.. Nej, istället jobbade jag lite. Började 12 och jobbade till 17.
Det var en rätt så lugn dag. Jag cyklade ner dit, så jag fick lite motion på köpet!

Men drygaste som satan är ju pollen!?!?!?! JAG DÖÖR! Jag har snorat och nyst och gråtit utan anledning typ hela morgonen och nu igen när jag kom hem. Nere på jobbet var det ganska lugnt för där har vi en fläkt och så är det nere i källaren. Men satan så drygt. Så nu har jag precis ringt min tränare och lämnat återbud till matchen imorn i och mot Burträsk. Kan jag inte vistas ute är det ju ingen idé att spela ens... Håvete! Jag var ändå taggad när det faktiskt gick ganska bra för mig att spela igår! Men icke! Moder Natur är inte på min sida för tillfället.

Nu ska jag gå och snyta mig och grina lite till på köpet! Hoppas ni haft det bra i sommarvädret idag! Idag hatade jag det!


förlust men glad

Idag lirade vi DM. Vi gick vidare från förra omgången trots att vi förlorade med 6-0 :P ahhah
tydligen hade många lag dragit sig ur. Men nu var det iaf dags för andra matchen. Skulle vi vinna den så skulle vi få möta Sunnanå!!?! Coolt!! Men först skulle Umedalens div 2 lag besegras.

Det började bra med att vi tog ledningen med 1-0! Första målet på säsongen om man inte räknar in träningsmatcherna! Fast sen kvitterade dom och det stod 1-1 som höll sig till halvtid.

Sedan i slutet av andra så ramlade det in lite bollar, och slutresultatet blev 5-1, men jag hänger inte läpp för det. Jag har på skitdåligt humör innan matchen och på topp efter!? Förklara??

Hursomhelst... nu har vi planerat lite kidnappning av Elina så då ska jag styra kvällsfika och sängen!
Kommer sova som en stock!


living the dream!

Asså Björn är ju bara så skön!! Såg precis Sverige pussas och kramas.. hahah! Så skön!!

Nu sitter jag och spelar lite olika spel på king.com, typ favoritsidan. plus att jag kollar lite videor på Youtube.
Ska strax skicka in svenskan.

Idag var det både drygt och chill i skolan. Började 8.20 med engelska. gjorde dock bara en utvärdering sen slutade lektionen 8.30. Men då gjorde jag klart min Nk oh väntade på att Ped.l. skulle börja 10.40. Kul kul. 10minuters lektion och 2h hål på morgonen känns ju inte så bra..
Sen hade vi ped.l. som slutade tidigare och då hade vi lunch i typ 2h 45min för vi hade ingen rättskunskap, utan hade nk 14.35 och där lämnade vi böckerna och fick betyg. VG. Sen hämtade Papi mig och Vickan på skolan.

Nu ska jag gå och duscha och ladda inför brännbollen imorn! ;) Tagga då!!

20 på Systemet & körkort

Japp, nu var det klart! Det blev för 20 på Systembolget. Inte för att jag står för det i vanliga fall, eller det är väl båda och om man ser på de argument jag hittat, men just på grund av de argumenten så var det lättare att skriva om det än om misshandel. Det enda som ska fixas är avslutet men det kommer.

Nu har jag dessutom sett alla 9 avsnitt som kommit av BWH och avsnitt 2 av Instant Star säsong 2. Men jag måste ju styra upp och se de två sista Gossip nu! Det får bli i helgen! Innan sommarlovet iaf..

Sen skulle jag vilja utfärda ett STORT GRATTIS till min vän Elina som har styrt upp sitt KÖRKORT och som kommer få vara taxi mycket mycket i sommar! ;)
GRATTIS HONEY!


stuck..

Japp, det är precis vad jag är..
jag ska försöka skriva klart svenska argumentationen, men nu håller jag typ på att byta ämne istället.
Först var tanken att ha för 20 på systemet, eftersom det var det vi hade debatt om i klassen, men nu funderar jag på att byta till mot misshandel istället.. och samtidigt har jag etsat mig fast i en ny serie. eller ny och ny. jag har sett säsong 1 & 2 och älskade dom! :P BWH!

Nej, nu måste jag ta tag i det här. Peppa mig! Ciao!

image81        

Slitet nanting!

Helgen var ju aningen sliten.. eller aningen, galet sliten passar bättre!!

på fredagen vart det ingen skola för det var ju Brännbollsyran!
11.00 spelade både Vi är bäst i Medvind och Stureplan nästa, så jag cyklade mellan planerna (som tyvärr inte låg mellan varandra) för att hinna se så mycket som möjligt av matcherna.
Båda lagen gick vidare till slutspel på lördagen, så jag var nöjd!



Och just på grund av det så blev det ingen fest utan då hade jag valt att lägga in ett arbetspass istället. Så jag jobbade 17-00 på Megazone. Sen skulle vi städa och göra klart inför morgondagen så vid 01.00 var vi klara. Men då tyckte tydligen någon att vi inte borde få åka hem, för vi kom inte åt bilen på taket, för där skulle dom tydligen asfaltera om och ingen hade informerat oss och det är den ändå uppgången vi har till takparkeringen  på natten!
Men Syster ringde Micke och han kom och öppnade för oss till Bredbandsbolagets ingång. Undrar vad det kostat om Securiats hade fått komma och öppna!?! Mickes kompis fick en hunka för att köra in honom till stan. Vad gör man inte? Så vid halv tre så låg jag äntligen i min säng.

på lördagen var det uppstigningsdags vid 09.00 för att bli uppringd av Em vid halv tio och så cyklade vi iväg mot mulla och ängarna vid 10.

Stureplan nästa mötte The Lost Vikings i matchen om vem som skulle gå vidare till slutspel. Där förlorade man dock med 8poäng, lite surt kanske, men grattis till Johanna som spelade för Vikings och gick vidare.
Medvind skulle spela klockan halv tolv, men laget dom skulle möta spelade kvalmatch innan vilket drog ut på tiden, så klockan 12, när egentligen nästa match skulle spelas dök Skön...t upp. Medvind vann lätt och spelade nästa match direkt på där man mötte Troll på villovägar och även där vann man stort. Sedan var det dags för 8-delsfinal, ett steg längre än vad man tagit sig ifjol då man åkte ut mot Raska Taskar i 16-delsfinalen. Nej, i år var det 8-del och Bk Rel som stod för motståndet. Medvind spelade bra, men med sin rutin och säkra spel så vann Bk Rel matchen ganska enkelt. Men det är inget att deppa för. Seedade nästa år! Ni slipper gruppspel! Ni har ingen aning om hur stolt jag är!!!     



Sedan vid fem åkte jag & Vick hem för att göra oss i ordning inför kvällen. Vid kvart över sju bar det iväg mot Carlshem och party party!!

Så under kvällen festade vi med folk från Sorsele & Arvidsjaur, vi cyklade ner till stan (vi plockade upp tre tjejer från Sundsvall som vi skjutsade till Vasaplan) och hälsade på kusinen min, sedan åkte vi och åt med alla grabbarna. Det var riktigt riktigt roligt!! Kvällen slutade med att jag och syster cyklade hem till Ersmark och var hemma vid 04.

Så söndagen var allmänt sliten med färd till stugan där vi fixade lite grann och sen hem för att ta det lugnt. Habibi kom på besök och sen stöp man i säng.

En både lyckad och sliten helg på samma gång!

RSS 2.0